Guangdong corecon precision Industry Co.,Ltd.

Nyheter

Vad är det viktigaste med en vattentät kontakt
Släpp tid: 2022-08-11 11:56:06  träffar: 43

När det kommer till pluggar måste alla vara bekanta med det. Vi ser det ofta i våra dagliga liv, till exempel två fot, tre fot, etc. Med utvecklingen av färdigheter och förbättring av människor&39; s levnadsstandard använder vi fler och fler pluggar och liknande. Nästan alla apparater är utrustade med pluggar. Utan en plugg kommer våra hushållsapparater inte att kunna slå på. När de används kommer människor#39; snormala livsrytm att störas. Det kan sägas att pluggen är den som är mest besläktad med våra liv. Använd elektricitet hänsynslöst. Skarlig användning kan orsaka irreparabla katastrofer. Pluggen fungerar som ett förord ​​och bro för oss att använda el. Här är en säker och pålitlig plugg särskilt viktig. Vilken kontakt är tillförlitlig och säker?&#


since vatten ärnågot vi ofta berör i våra liv, många hushållsapparater användsnär det finns vatten, till exempel vattenvärmare i toaletter, drickande fontäner I vardagsrum eller matsalar etc. Om du inte är försiktig får du vatten, så en bra vattentät kontakt är särskilt viktig.


vilken typ av vattentät kontakt är bra? Somnamnet antyder är en vattentät kontakt en vattentät kontakt som kan ha en vattentät funktion. Den bästa vattentäta kontakten på marknaden är IP68. Vi kan se det genom att observera etiketten på produkten. Dennäst bästa kontakten måste ha enastående isoleringsfunktioner. Kontrollera det isolerande materialet som används i den här kontakten så kommer du att upptäcka att isolatorn blir pengar. Den elektriska ledaren, det slutliga isolerande materialet är silikon. Slutligen kunde vi observera kontaktprocessen för första gången. Eftersom lång tid användning av elektricitet kommer att värmas upp och uppleva kall krympning inärvaro av vatten, måste anslutningen mellan pluggen och kretskortet förseglas och tätt. Den ena är att förhindranär vatten kommer in, det andra är att pluggen måste ha egenskaperna för termisk expansion och sammandragning för att säkerställa lång vattnät.

--


Tidigare: Vilka är fördelarna med vattent...

Nästa: Vilken arbetsmiljö kan vattentä...